top of page

Dit is Sarah

Vanaf vandaag start Sarah Tuohy met mijn zwangerschapsverlof waarneming. Ik vind het een heel fijn idee dat zij nu de bestaande en nieuwe cliënten zal gaan begeleiden. Ik ken Sarah als een lief en betrouwbaar persoon en zij is een echte doorzetter. We kenden elkaar al van ons vroegere bijbaantje bij een restaurant in Rotterdam. Bij deze zal zij zich voorstellen:

"Als jong meisje stond ik altijd te experimenteren in de keuken! Ik was gefascineerd door de invloed van voeding op onze leefstijl, gemoedstoestand en gezondheid. Zo leerde ik al snel dat je lekker én gezond kon eten, zonder dat er dingen ‘verboden’ werden. Mijn groeiende interesse in de medisch – en biologische effecten van voeding op ons lichaam, en mijn persoonlijke doel om men gezonder te maken door middel van voeding, heeft mij doen laten kiezen voor de opleiding Voeding en Diëtetiek.

Ik ben sinds januari 2021 werkzaam als diëtiste en ben daarnaast gespecialiseerd tot Sportdiëtiste. Naast mijn kennis over sportvoeding, ben ik breed georiënteerd en heb ik dagelijks verschillende type cliënten behandeld, van mensen met een chronische aandoening tot mensen met voedsel aversies of die simpelweg even de draad kwijt zijn met betrekking tot gezond eten en leven.


Als diëtiste focus ik mij op voeding en gedrag, bij ziekte en gezondheid, vanuit een holistische benadering. In een begeleidingstraject kijken wij samen naar wat (nog) beter kan op het gebied van voeding, stress, slaap, beweging, werk en ontspanning en/of je sociale leven bijvoorbeeld. Wij focussen samen op de oorzaak van jouw probleem in plaats van alleen te focussen op symptoombestrijding.


Heb je hartklachten, diabetes, maag- en darmproblemen, kanker, voedselallergie of een andere aandoening? Ben je topsporter of zwanger? Of wil je graag dat jouw kind begeleiding krijgt? Graag geef ik jou de persoonlijke coaching en advies die jij nodig hebt!"Commentaires


bottom of page