top of page

Bewegen

 

Een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl is natuurlijk bewegen. Dit en mijn sportieve achtergrond zijn de redenen dat ik mij hier verder in ben gaan verdiepen. De groepslessen die ik geef zijn in kleine groepjes met een maximum van twaalf personen. Dit vind ik belangrijk zodat ik je genoeg aandacht kan geven.

Bootcamp

 

Deze training is gebaseerd op legertrainingen. Het bestaat uit intervaltraining en fitnessoefeningen in de buitenlucht.

Er zijn oefeningen die alleen, per tweetal of in teamverband uitgevoerd kunnen worden. Het kan op elk niveau worden uitgevoerd. Wees niet bang. Of je nou een beginnende sporter bent of een gevorderde sporter; Bootcamp is voor iedereen mogelijk!

De training is niet alleen erg effectief, het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen!

 

Deze workout:

-Verbetert je conditie

-Versterkt je spieren

-Leert je grenzen te verleggen

-Bevordert het afvalproces

Personal training

 

Ik kan helpen om op een functionele manier te bewegen. Tijdens een één-op-één sessie geef ik begeleiding om de training af te stellen op de persoonlijke doelen. Daarnaast let ik erop dat de oefeningen op de juiste wijze uitgevoerd worden zodat de kans op blessures klein is. Wanneer de doelen eenmaal behaald zijn, is het ook van belang om het resultaat te behouden. Ook hierbij kan ik helpen.

 

Een voordeel van personal training is dat er zelf bepaald kan worden wanneer er bewogen wordt. Geen vaste tijden van groepslessen, maar gewoon wanneer het jou uitkomt. Daarnaast worden de doelen sneller behaalt dan wanneer er groepslessen worden gevolgd, omdat de training persoonlijk afgesteld is.

 

Het is ook mogelijk om éénmalig advies te krijgen. Tijdens deze intake stellen we samen een schema op aan de hand van de doelen. Tijdens een sessie van anderhalf uur doen we verschillende oefeningen en adviseer ik over houding bij de uitvoering ervan. Dit is erg belangrijk om blessures te voorkomen. Het schema wordt mee naar huis genomen, zodat de persoonlijke training thuis uitgevoerd kan worden.

Hardlopen

 

Hardlopen is één van de meest populaire sporten. Je hebt er ook niet veel voor nodig, alleen goede schoenen en doorzettingsvermogen. Dat laatste is vaak een lastige. Daarom heb ik een hardlooples opgezet. Met een groepje rennen is vaak toch leuker en je helpt elkaar met de motivatie en doorzetten.

 

De les is voor al gericht op:

-Het verbeteren van de conditie
-De juiste loophouding
-Meer stabiliteit
-Toename van kracht
-Het behalen van je persoonlijke doel

Kosten

 

De kosten van de groeplessen zijn:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kosten van personal training zijn:

 

 

Proefles

€3,-

Losse les

€7,50

5 lessen

€35,-

10 lessen

€65,-

20 lessen

€120,-

Please reload

Locaties

Éénmalig advies + plan

€75,-

1 uur

€45,-

5 uur

€200

10 uur

€375

Please reload

bottom of page